slide3

Léteznek kör, négyzet, hatszög profilok. Használatos anyagminőség a CuZN39Pb3 CW614N, azonban az igények alapján egyéb összetételben is tudunk biztosítani sárgaréz rudakat megrendelés esetén. Az ólom tartalmának köszönhetően jól forgácsolható a CuZn39Pb háromalkotós réz ötvözet.

CuZn39Pb3 minőséget tartjuk széles méretválasztékban raktáron.

Felhasználási területei:

A sárgaréz rudak felhasználási területe igen szerteágazó. Az ötvözet függvényében záralkatrészek és csavargyártásra, forgácsoló automatákon való feldolgozósára, díszítő és tartó elemként, csúszó-érintkezőknél, valamint kovácsolásnál és sajtolásnál is használják. A sárgaréz rudak felhasználási területe igen szerteágazó. Az ötvözet függvényében záralkatrészek és csavargyártásra, forgácsoló automatákon való feldolgozósára, díszítő és tartó elemként, csúszó-érintkezőknél, valamint kovácsolásnál és sajtolásnál is használják.
 

A húzott sárgaréz rudakból a CuZn39Pb3 minőségű húzott kemény, kemény és félkemény, 3 m-es rudakat tartjuk raktáron, 2-től 70 mm-es külső átmérőig. A nagyobb ámérővel rendelkezők (75 – 150 mm) már sajtolással készült rudak.

A húzott sárgaréz hatszög rudak CuZn39Pb3 kemény és félkemény minőségben, 3 m-es hosszban kaphatóak, 5-től 46 mm-es laptávolsággal.

A húzott sárgaréz négyzet rudak CuZn39Pb3 kemény és félkemény minőségben 3 m-es hosszúságban kaphatóak 4-től 60 mm-es méretben.

Húzott sárgaréz lapos rudak CuZn39Pb3 minőségben kaphatóak, 3 m-es hosszban, 8×4-től 80×20 mm-es mérettartományban.

Sárgaréz hegesztő pálcának a CuZn40Si a használatos minőség.

 

Terméklista megtekintése